MINE BEHANDLINGER

HUSRENS
——————-

Bruker 3 dager på husrens med tunge energier i grunnen. Disse ligger ofte i lag. Det ligger og ofte forbannelser i lag. Portaler står ofte tett i tett i grunnen.

Hvordan du merker at du har dette der du bor? Mye vondt i hodet, svimmel, sover dårlig, lite energi, kvalme, mye sinne, familier kan bli splittet av disse energier påvirkning.

Du ser kanskje sorte og grå siluetter og skyer som sveiper rundt. Føler deg redd og utilpass. Føler uro, utrygghet.

Alle i hustanden blir og renset og healet.

Jeg renser hus fra her jeg bor, jeg trenger ikke komme til stedet. Jeg går ut og inn av rensen gjennom 3 dager. Med en kontakt med deg selfølgelig. Hvor jeg oppdaterer deg på melding hver dag eller en telefonsamtale etter rensen er ferdig.

Jeg har ofte husrens steder der mennesker har hatt mange husrensere. Det er ikke at de har vært dårlige, men vi har forskjellig læring. Jeg jobber fra under jordskorpa og opp.

4600,- er inkl moms.

Bestill på sms:97779824

TELEFONTIMER
————————

15 min 300,-
30 min 600,-
60 min 1100,-

Coach, healer, dyretolk, klarsynt, karma-mester.

Over telefon bruker jeg Alle mine evner. Jeg ser DEG,leser /gjør reading av din sjel. Får opp hva du trenger vite nå. Kanskje trenger du hjelp videre. Hjelp i kjærlighet, hjelp til en vanskelig situasjon. Jeg leser mennesker klart og tydelig. Ønsker bevisstgjøre deg, se deg så du kan forstå hvem du er.
Kanskje trenger du løsrive deg fra fortiden, jeg har karma evner, ser forrige liv, kan klippe tråder mellom forrige liv og dette livet.

Føler du at du sitter fast? At livet ikke kommer dit du vil? Jeg jobber med å rydde vei for mennesker. Hjelpe de videre. 💖

AVSTANDs TIMER/ FJERNBEHANDLING
———————————————————-

I avstands timer må du ikke være i ro, det bestemmer du selv. Om du ønsker gjøre det en rolig stund med meditajonsmusikk.

Vi avtaler tidspunkt, jeg sier ifra når jeg starter. Sender deg tilbakemelding like etter behandling om hva jeg har gjort og fått opp,

En avstandstime inneholder alltid en reading/lesing av sjelen i starten. Så tar jeg for meg behandlingen. Alt sjelen din forteller noteter jeg ned.

Det jeg trenger av info er navnet ditt og et bilde av ansiktet ditt.

Du kan velge mellom

Karmabehandling
—————————
ser i dine forrige liv, klipper tråder, evnt brenner kontrakter, rydder i forbannelser, renser familirekkene. Ettersom hva sjelen din forteller meg).
Healer, forløser, renser ut gamle lag. Renser chakra og energifelt.

HEALING
—————-

Healing, Forløser fortid, forløser det sjelen din forteller meg. Healer og renser ut lag. Gjentar prosessen. Renser chakra og energifeltet.

AVSTANDSTIMER PRIS
———————————-

30 min 600,-
60 min 1100,-

Kontakt meg via siden her på melding for bestilling. Eller send sms:97779824

0 kommentarer

Siste innlegg