SKREMMMENDE MED EN STERK KVINNE

Jeg har funnet min styrke, jeg er svært selvhjulpen. Ingenting stopper meg,i mitt nye liv er jeg en annen. Herregud det er ting jeg ikke får til, men det trenger ikke stoppe meg! Man finner løsninger. Jeg er ikke redd for å ta i et tak, jeg sitter ikke med hendene i fanget. Jeg aner ikke selv hvor all styrken min har kommet fra når jeg selv ikke har orket mer. Men om jeg deiser litt ned, så reiser jeg meg alltid opp igjen.

Noen sa til meg: Line du er så sterk, det er skremmende for mange. Jeg tenkte en stund.. Hm. Er det styrken min som er skremmende eller at jeg ønsker sannhet?

Ja jeg viser nok mye styrke i mitt nye liv. Men det er viktig og kjenne på de sårbare, smertefulle indre jeg har arbeidet så hardt med og. Biter som jeg fortsatt syr sammen for å bli fullstendig hel.

Alle har vi styrke i oss, jeg tror ikke alle våger ta den i bruk. Jeg måtte ta all min styrke i bruk i livet jeg har levd. Ellers hadde jeg nok ikke vært her i dag.

Hvis min styrke skremmer mennesker får det være dems problem. Jeg ser på meg selv som omsorgsfull, ydmyk, en dame med mer erfaring i livet enn de aller, aller fleste. Som har reist seg, som måtte bruke all styrke i sitt nye liv for å klare lage et nytt liv.

Jeg har hørt jeg er skremmende og pga mine evner. Noen har og sagt rett ut til meg at de er redd jeg ser alt i de. ( jeg går ikke rundt og prøver se alt inni alle).

Det ukjente er skummelt, jeg har og vært varsler. Jeg satte alle kluter til da jeg var i ferd med og endre livet mitt. Jeg var egentlig fedd opp av mennesker som tråkker over alle andre. Legger skylden på andre for dritten de gjør. Jeg var lei av å være i veien, lei av å få skylden! Selv av mennesker som har gjort meg så mye vondt at det finnes faktisk ikke ord.

Ja, jeg vet om styrken min i meg nå. Før var den borte under tåkete lag.
Jeg har banet og kjempet meg vei. Selv alene kan man klare alt man vil. Bare man vil!

Du har den styrken som trengs!

0 kommentarer

Siste innlegg